Anyós AD500 La Massana Andorra
+376 679472
info@aguilerasolutions.com

Actua Empresa

Solucions Informàtiques, Tecnològiques i de Marketing per tot tipus d'empresa i sector

Actua Empresa

S’obren els terminis per optar a les Subvencions Actua Empresa 2020

Per tercer any consecutiu Actua ha fet públic el programa de subvencions per a la petita i mitjana empresa andorrana que té per objectiu donar suport i ajudar en els seus processos de transformació cap a una empresa innovadora i competitiva dins del mercat internacional.

Enguany Actua destina una partida de 180.000 euros i l’import màxim que s’atorgarà serà de 6.000 euros per beneficiari.

El període de recepció de sol·licituds comença aquest dimecres 1 de juliol i es perllongarà fins el 22 de juliol. La documentació es podrà lliurar a les oficines d’Actua Empresa (Planta baixa Edifici de Caldea), de dilluns a divendres de 09:30 h a 15:00 h. 

Enguany, el procediment de concessió de les subvencions és el de concurrència competitiva, de manera que, un cop tancada la recepció de les sol·licituds, s’avaluaran segons els criteris establerts a les bases del programa i no per ordre d’arribada.

Gaudiran dels fons aquells projectes que puguin tenir un major impacte tant en l’empresa com en el país.

Per a més informació entreu en aquest link: www.actua.ad/subvencions2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *